Byte av bilglas och laga stenskott i Skellefteå

Skellefteglas hjälper dig när olyckan varit framme. Vi utför reparationer av alla olika typer av glas. 
Arbetet utförs i vår glasverkstad men självklart också på plats hos dig. Vi reparerar alla typer av bilglas, fordonsglas, fönsterglas med mera.

Skellefteglas är utbildade och auktoriserade för att erbjuda professionell hjälp när du behöver byta bilglas eller fordonsglas. Kontakta oss direkt om du behöver hjälp.

Laga stenskott hos Skellefteglas

Vi lagar dina stenskott innan dom blir en trafikfara! Vi är utbildade och auktoriserade bilglasmästare med hög kompetens för att laga stenskott och bilglas. Vi lagar och byter vindrutor på alla bilmodeller och typer av fordon.

Vi lagar din trasiga vindruta

Ett stenskott leder ofta till sprickor i din vindruta. Du kan spara en hel del pengar genom att låta vi på Skellefteglas laga ditt stenskott snabbt så du slipper byta hela rutan! Självrisken är 0–200 kr beroende på vilket försäkringsbolag du har.

Kontakta oss om du har frågor och för att få mer information, eller fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig.

Byta bilglas och fordonsglas hos Skellefteglas

Om din vindruta är sprucken, sliten eller om stenskottet är för stort för att lagas hjälper vi dig att byta den. Skellefteglas sköter kontakten med ditt försäkringsbolag och hjälper dig med din skadeanmälan. Smidigt och enkelt!

Läs mer om byte av bilglas på glaskedjan.se

Byt bilglas och laga stenskott i Skellefteå